Izračun avtomobilskega zavarovanja

Na naši strani si lahko enostavno pridobite izračun avtomobilskega zavarovanja. Vse kar morate storiti je vpisati podatke o svojem avtomobilu, bonusu in popustih in na hitro vam bomo pripravili ceno za zavarovanje avtomobila. To lahko storite na prvi strani

Izračun za zavarovanje avtomobila

V prvem koraku vpišite natančne podatke o vozilu, premijskem razredu, ki ga imate trenutno, zavarovalnico in ali želite imeti tudi zavarovanje voznika za telesne poškodbe.

V drugem koraku izpolnite kasko kombinacije, ki jih želite. Prav tako tukaj vpišite podatke za vozniške izkušnje in letnico rojstva, ter vse ostale popuste, ki vam lahko zmanjšajo ceno za avtomobilsko zavarovanje. Seveda označite samo tiste popuste, ki jih res izpolnjujete, tako da vam bomo lahko pripravili kvaliteten izračun avtomobilskega zavarovanja pri katerem bo cena ob sklenitvi enaka tisti v izračunu. V kolikor pride do odstopanj podatkov, ki so dejansko na vaši polici in tistimi, ki jih vpišete, bo prišlo tudi do razlike v ceni. Zato vam priporočamo, da imate ob sebi staro zavarovalno polico za zavarovanje avtomobila in podatke odčitate iz nje.

Vpišite tudi kontaktne podakte, da vam bomo ceno za zavarovanje avtomobila lahko sporočili. Tako vpišite telefonsko številko in email naslov, da vam pošljemo izračun za avtomobilsko zavarovanje.

Nadaljujte na stran za informativni izračun avtomobilskega zavarovanja.