Mini kasko zavarovanje

Mini kasko zavarovanje je tretja oblika kasko zavarovanja, ki ga lahko sklenete pri našem podjetju. Ostali obliki sta Popolni in Splošni kasko.

Kot pove že ime samo, je Mini kasko oblika zavarovanja z manj kritji. Delne kombinacije, ki so pri Popolnem kasko že vštete v paket lahko tukaj izbiramo poljubno. Prav tako ni v paket vključena kraja vozila in toča. Vsa kritja najdete na strani Kasko zavarovanje.

Mini kasko paket je primeren za tiste, ki želijo minimalno kasko zavarovanje za najpogostejš obliko nevarnosti: prometno nesrečo. Prav tako je nekoliko cenejša oblika zavarovanja za tiste, ki potrebujejo zavarovanje proti kraji, ki ga zahteva leasing hiša. Zavarovanje proti kraji ni mogoče brez katere izmed oblik kasko zavarovanja in izmed njih je Mini kasko nekoliko cenejši kot Popolni kasko. Seveda obstaja med dvema paketoma tudi velika razlika med številom pokritih nevarnosti in kritij.

Mini kasko se lahko sklene tudi za starejše avtomobile, ki bi jih vseeno radi zavarovali za primer prometne nesreče. Izračun za kasko ali osnovno zavarovanje si lahko naredite na prvi strani za zavarovanje avtomobila.